C.H. Keij Bouwbedrijf is de bouw- en verbouw partner voor o.a. de MKB, Industrie, Retail, Horeca en Exploitanten van Commercieel Vastgoed.

Zakelijk

Groeit uw onderneming letterlijk buiten de fundering? Dan bent u bij C.H. Keij Bouwbedrijf aan het juiste adres. Onze focus ligt op de zakelijke-klant, voor grote, middelgrote en kleine bedrijven. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden tot het verbouwen of uitbreiden van uw bestaande locatie. Ook bij veroudering van de werkomgeving zijn wij de ideale partner die een frisse wind door het gebouw laat waaien en zorgt dat het bedrijfspand weer jaren mee kan. Wij denken graag met u mee over de logistieke routing in- en om het pand zodat alle werkprocessen zo optimaal mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Veelal wordt een kostbare verhuizing overwogen wanneer er nog voldoende ruimte te realiseren is op de bestaande locatie. Zo kan herinrichting van de ruimte grote winst behalen. Onze behoeften veranderen mee met de tijd. Zo is een pand uit de jaren ’60 qua ruimten met een andere blik ingericht als dat wij vandaag de dag logisch zouden vinden. Gelukkig bestaan er vele mogelijkheden om een herindeling te maken van ruimten waardoor er plek ontstaat binnen de bestaande muren. Wij denken hierin graag met u mee.

Mocht u de mogelijkheid hebben om aan te bouwen of om losse gebouwen bij uw pand te trekken, dan kunnen wij deze nieuwbouw voor u realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dakopbouw of een overdekte corridor van het ene naar het andere pand.

Benieuwd of verbouwen of nieuwbouw de oplossing is voor uw onderneming? Neem dan contact op.