C.H. Keij Bouwbedrijf is de bouw- en verbouw partner voor o.a. de MKB, Industrie, Retail, Horeca en Exploitanten van Commercieel Vastgoed.

Over ons

C.H. Keij Bouwbedrijf bestaat sinds 18 januari 2007. Als aannemersfamilie is het bouwen en verbouwen met de pap-lepel ingegoten. Met onze flexibele houding zoeken wij voor u altijd naar de beste oplossing en gaan wij enkel voor kwaliteit.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke-en klantgerichte aanpak. Met een ruim netwerk binnen de bouwsector en vakmanschap brengen wij ieder project tot een goede eindfase. Wij streven naar een langdurige relatie met onze zakelijke klant gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen.

De focus van ons bouwbedrijf ligt op bedrijven groot en klein. Wij zijn betrokken van A-tot-Z en werken, indien gewenst, gefaseerd zodat de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf zo min mogelijk hinder zal ondervinden van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Het kan hier gaan om een verbouwing van een bestaande ruimte of het uitbreiden van het pand. Voor renovatiewerkzaamheden kunt u tevens bij ons terecht.

Een goede communicatie staat bij ons centraal. Zo geven wij openheid in planning en bent u op de hoogte van de gang van zaken. Tussentijds overleg zorgt dat er tijdig gestuurd kan worden indien er veranderingen in het plan zijn ontstaan.

Naast bouwwerkzaamheden zijn wij ook in het bezit van een CNC freesmachine. Dit computergestuurde apparaat maakt het mogelijk om zeer exact te werken met materialen als hout en kunststof plaatmateriaal. 

CNC freeswerk is uitermate geschikt voor precisiewerk of productie van een grotere oplage. Omdat de machine met een plaat hout werkt, is het mogelijk om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het oppervlak.

C.H. Keij Bouwbedrijf is gevestigd in Buren. Deze kleine vestingsstad ligt in centraal in Nederland. Wij beschikken over een ruime werkplaats en een groot scala aan groot- en klein materieel. Op deze manier kunnen wij veel voorbereidend werk uitvoeren zonder dat u hier hinder van ondervind op locatie.

Wij zijn werkzaam binnen de volgende werkvelden:
– MKB
– Industrie
– Retail
– Horeca
– Exploitanten van commercieel vastgoed

Indien u met ons in contact wenst te komen, verwijzen wij u graag naar de contactpagina op deze website.