C.H. Keij Bouwbedrijf is de bouw- en verbouw partner voor o.a. de MKB, Industrie, Retail, Horeca en Exploitanten van Commercieel Vastgoed.

Verbouw

C.H. Keij Bouwbedrijf is groots in verbouwingen. Samen met u wordt er gekeken naar de bouwtekening en mogelijkheden. Hoewel plannen op papier er vaak rooskleurig uitzien, kijken wij kritisch in hoeverre het realistisch is. Is de constructie niet gebouwd op het bestaande plan, dan gaan wij voor u opzoek naar de oplossing om zo dicht mogelijk bij het plan te kunnen blijven met optisch een gelijkwaardig resultaat. Het leveren van kwaliteit en eerlijkheid naar de klant toe staat bij ons hoog in het vaandel.

Dankzij onze flexibele en klantgerichte houding kunnen wij zeer snel inspringen en anticiperen op ontwikkelingen tijdens een verbouw proces. Wij beschikken over een groot netwerk binnen de bouwsector en weten voor iedere klus ook de juiste onderaannemers te vinden. Ook tijdens het werk van onderaannemers voeren wij regelmatige kwaliteitscontroles uit zodat het werk dat zij afleveren voldoet aan de hoge eisen die wij stellen.

Openheid en transparantie staan voorop in de communicatie naar u als klant. Regelmatig overleg of even samen door de te verbouwen zones lopen is dan ook meer standaard dan een uitzondering.

Indien u met ons in contact wenst te komen betreft zakelijke verbouwingen, verwijzen wij u graag naar de contactpagina op deze website.