Overweegt u nieuwbouw, ook dan kan CH Keij Bouwbedrijf de partner zijn waar u naar zoekt. Nieuwbouw is niet enkel het volledig realiseren van een nieuw pand op braakliggend terrein, ook aanbouw aan de huidige situaties en verbindingsopties tussen twee naastgelegen panden valt onder deze noemer.

Uitbreiding is veelal een optie wanneer het perceel dit toelaat. Ook moeten hier doorgaans vergunningen voor worden aangevraagd. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste vergunningen. Om een goede aanvraag in te kunnen dienen, denkt CH Keij Bouwbedrijf met u mee. We onderzoeken de verschillende mogelijkheden en schetsen een zo compleet mogelijk beeld. Indien een bouwplan niet wordt goedgekeurd, denken wij met u mee welke aanpassingen er gedaan kunnen worden om de nieuwbouw alsnog doorgang te kunnen laten vinden.

Dankzij onze flexibele en klantgerichte houding kunnen wij zeer snel inspringen en anticiperen op ontwikkelingen tijdens een verbouw proces. Wij beschikken over een groot netwerk binnen de bouwsector en weten voor iedere klus ook de juiste onderaannemers te vinden. Ook tijdens het werk van onderaannemers voeren wij regelmatige kwaliteitscontroles uit zodat het werk dat zij afleveren voldoet aan de hoge eisen die wij stellen. 

Openheid en transparantie staan voorop in de communicatie naar u als klant. Regelmatig overleg of even samen door de te verbouwen zones lopen is dan ook meer standaard dan een uitzondering.