C.H. Keij Bouwbedrijf is de bouw- en verbouw partner voor o.a. de MKB, Industrie, Retail, Horeca en Exploitanten van Commercieel Vastgoed.

Calamiteiten

Calamiteiten kunnen onverhoopt ontstaan. Denk aan stormschade, braakschade en schade die ontstaat tijdens dagelijkse werkzaamheden. Dit moet met gepaste spoed worden verholpen om te zorgen dat bedrijven operationeel kunnen blijven.

Is er een voertuig tegen een roldeur opgereden? Heeft een storm voor lekkage gezorgd? Heeft iemand het pand ongewenst betreden en daarmee het kozijn beschadigd? C.H. Keij Bouwbedrijf lost dit snel voor u op. Wij voeren de herstelwerkzaamheden uit met de kwaliteit die verwacht mag worden.

Voordat wij overgaan tot reparatie, kijken wij naar de beste oplossing voor het ontstane probleem. In plaats van reparaties van tijdelijke aard, streven wij naar duurzame oplossingen, ook wanneer er sprake is van schade na calamiteiten.

Indien u met ons in contact wenst te komen met betrekking tot calamiteiten, verwijzen wij u graag naar de contactpagina op deze website.